Introduction to bar business operations, introduction to purchasing and storing process, type of beverages, bar composition arrangement, service of alcoholic and nonalcoholic beverages including wine, spirits, and beer, products creation, sales and marketing, laws and manage responsible service of alcoholic beverages, manage intoxicated person, and basic cocktails and drinks mixing

ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับการปฏิบัติในธุรกิจบาร์ ความรู้เบื้องต้นเกี่ยวกับกระบวนการการจัดซื้อและการเก็บเครื่องดื่ม ประเภทของเครื่องดื่ม การจัดองค์ประกอบบาร์ การให้บริการเครื่องดื่มแอลกอฮอล์ และเครื่องดื่มไม่มีแอลกอฮอล์ เช่น ไวน์ สปิริต และเบียร์ การสร้างสรรค์ผลิตภัณฑ์ การขายและการตลาด กฎหมายและการควบคุมการให้บริการเครื่องดื่มแอลกอฮอล์ วิธีการดูแลลูกค้าที่ได้รับผลจากการดื่มเครื่องดื่มแอลกอฮอล์ และการผสมค็อกเทลและเครื่องดื่มพื้นฐาน