Skip to main content
SUT e-Learning
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ Русский ‎(ru)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • (67_3) ENG21 2002 Introduction to Food Chemistry and Microbiology (ผศ.ดร.ธิราพร จุลยุเสน)
  • Home

Course info

  1. Home
  2. Courses
  3. สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ (Institute of Engineering)
  4. สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร (School of Agricultural Engineering)
  5. (67_3) ENG21 2002 Introduction to Food Chemistry and Microbiology (ผศ.ดร.ธิราพร จุลยุเสน)
  6. Course Description

(67_3) ENG21 2002 Introduction to Food Chemistry and Microbiology (ผศ.ดร.ธิราพร จุลยุเสน)

  • Course creator: รศ. ดร.ธิราพร จุลยุเสน

You are not logged in. (Log in)
(67_3) ENG21 2002
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Thai ‎(th)‎
    • Vietnamese ‎(vi)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • 한국어 ‎(ko)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
Get the mobile app
Policies