ข้ามไปที่เนื้อหาหลัก
SUT e-Learning
  • Thai ‎(th)‎
    English ‎(en)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ Русский ‎(ru)‎ 한국어 ‎(ko)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎
  • ท่านยังไม่ได้เข้าสู่ระบบ (เข้าสู่ระบบ)
  • หน้าหลัก

สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร (School of Agricultural Engineering)

  1. หน้าหลัก
  2. รายวิชาทั้งหมด
  3. สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ (Institute of Engineering)
  4. สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร (School of Agricultural Engineering)
  • 1 (current)
  • 2
  • » ต่อไป
ENG21 3108 Agricultural Engineering Laboratory II (3/2567)
(67/3) 521416 and ENG21 4318 Agricultural and Food Engineering Economy (อ.ดร.วันวิสาข์ ทวีชื่นสกุล)
(67/3) ENG21 2008 OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY FOR AGRICULTURAL AND FOOD ENGINEERING (อ.ดร.วันวิสาข์ ทวีชื่นสกุล)
(2567_3) ENG21 3207, 521366 Food Process Engineering Laboratory I
(2567_3) ENG21 4310, 521426 Rice Mill Engineering
(2567_3) ENG21 4311 Manufacturing of Rice and Rice-based Products
(67_3) ENG21 4314 Innovation in Dairy Processing
(67_3) ENG21 2003 Introduction to Food Chemistry and Microbiology Laboratory (ผศ.ดร.ธิราพร จุลยุเสน)
3/2567 ENG21 3009 FREEZING AND COLD STORAG
(67_3) ENG21 2002 Introduction to Food Chemistry and Microbiology (ผศ.ดร.ธิราพร จุลยุเสน)
(2567/3 - G2) ENG21 3010 Computer-Aided Design for Agricultural and Food Engineering
(2567/3 - G1) ENG21 3010 Computer-Aided Design for Agricultural and Food Engineering
ENG21 3107 AGRICULTURAL MACHINERY LABORATORY
(2/67) ENG21 3104 Agricultural engineering laboratory I
521342/ENG21 3003 HEAT TRANSFER FOR AGRICULTURAL AND FOOD ENGINEERING
ENG21 3203 Engineering Quality Control in Food Industry (ผศ.ดร.เทวรัตน์ ตรีอำนรรค)
521352/ENG21 3102 AGRICULTURAL PROCESS ENGINEERING
(67_2) ENG21 2002 Introduction to Food Chemistry and Microbiology (ผศ.ดร.ธิราพร จุลยุเสน)
(67_2) ENG21 2003 Introduction to Food Chemistry and Microbiology Laboratory (ผศ.ดร.ธิราพร จุลยุเสน)
(2567_1) ENG21 3004 Engineering Properties of Agricultural and Food Materials
ENG21 3010 Computer-Aided Design for Agricultural and Food Engineering (อ.ดร.เจนวิทย์ วรรณพีระ)
(67_2) ENG21 4314 Innovation in Dairy Processing
(2566_3) ENG21 3207, 521366 Food Process Engineering Laboratory I
(2566_3) ENG21 4310, 521426 Rice Mill Engineering
ENG21 3009 Freezing and Cold Storage (ผศ.ดร.เทวรัตน์ ตรีอำนรรค)
  • 1 (current)
  • 2
  • » ต่อไป
ท่านยังไม่ได้เข้าสู่ระบบ (เข้าสู่ระบบ)
หน้าหลัก
  • Thai ‎(th)‎
    • English ‎(en)‎
    • Thai ‎(th)‎
    • Vietnamese ‎(vi)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • 한국어 ‎(ko)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
Get the mobile app
Policies